måndag 18 oktober 2010

spenatlasange

Väldigt enkel och god spenatlasange. :)
(med önskan från Kristin)


Spenatlasange.


Gör en vit sås genom att smälta 100g smör och röra i 4 msk mjöl
Späd ut med mjöl medan det kokar upp till en god konsistens. 
Salta och peppra.
Tina ett paket fryst spenat och peppra och salta den.
Smörj en ungssäker form och häll i först sås, så lasangeplattor och spenat. 
Upprepa ca fyra gånger. 
Stö på riven ost 
In i ugnen på ca 200 grader i ca 30 minuter. (läs på paketet med plattor)




Och Adrian åt också flera potioner :)



2 kommentarer:

  1. Mums, mums!!! Det ska jag laga endag. Tack för hjälpen. Förut kunde man inte kommentera på din blogg, men nu funkar det igen. Ha en toppenbra eftermiddag☺

    SvaraRadera
  2. Mums,men visst fick vi en annan lasange när vi var hos dig? Den var också god,recept på den med tack:)!

    SvaraRadera